У суботу 14 жовтня, у Дубно «ВАЗ 2106» виїхав на зустрічну, де зіткнувся з таксі, внаслідок чого дев’ять осіб були травмовані.

«Дві людини потрапили до реанімації, ще п’ятеро у травматологічне відділення, а двоє діток відбулися легкими тілесними ушкодженнями», - повідомляє прес-служба ГУ НП у Рівненській області.

Водій автомобіля «ВАЗ 2106», не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із автомобілем-таксі «ВАЗ 1117».

Водія таксі госпіталізували у реанімаційне відділення із закритою травмою грудної клітки, забоєм ноги, струсом головного мозку та закритою черепно-мозковою травмою.  

Крім водія у салоні авто перебувала жінка, двоє дітей одного та двох років разом із матір’ю. Медики діагностували у малюків закриті черепно-мозкові травми.

Після обстеження разом із мамою відпустили їх додому. Їхню бабусю лікарі госпіталізували у травматологічне відділення Дубенської центральної районної лікарні.

Водія «ВАЗ 2106» та трьох його товаришів також госпіталізували до травматологічного відділення районної лікарні. За життя ще одного пасажира, 17-річного дубенчанина нині борються лікарі. У нього діагностували відкриту черепно-мозкову травму. Юнак перебуває у комі.

В обох водіїв відібрано кров на визначення вмісту алкоголю. Старший із них пояснив слідчим, що не мав змоги уникнути зіткнення, адже машина раптово зманеврувала на його смугу руху. Молодший – поки утримується від пояснень.

У поліції за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.