Екс-очільник Ковельського міськрайонного суду та батько нардепа від Луцька Ігоря Лапіна Олександр Лапін потрапив у ДТП, яке спровокував п’яний водій.

У четвер, 12 жовтня, у місті Ковелі на перехресті вул. Грушевського та Міцкевича поблизу сім'ї ресторанів «Classic» відбулось зіткнення BMW та Renault на польській реєстрації.

Наприкінці робочого дня, жінка, яка перебувала за кермом легковика на іноземній реєстрації знехтувала ПДР та не пропустила авто, яке рухалося у зустрічному напрямку, що призвело до пошкодження іншого транспортного засобу. Очевидці і небайдужі, які зібралися на місці аварії легко впізнали у водії елітного «баварця» екс-суддю, голову Ковельського міськрайонного суду Олександра Федоровича Лапіна, відомого у місті залізничників на прізвисько «Бакс».

Поліція, яка прибула на місце ДТП, за словами свідків, зафіксувала у жінки-водія Renault 3,23 проміле алкоголю. Це вже друге ДТП за участю жінок у Ковелі: наступного дня 13 жовтня на вулиці Незалежності, 26-річна ковельчанка на пішохідному переході скоїла наїзд на 20-річного місцевого мешканця, якого з травмами довелось госпіталізувати до лікарні.