Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко повідомила, що сьогодні народний депутат від ББП Сергій Лещенко вже вкотре висловив їй своє обурення через її пости у соцмережі.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«До мене тільки-но підійшов Лещенко з текстом: "Ти нормальна взагалі? Ти що за х...ню у своєму пості написала? Іра, мені чесно за тебе соромно", - написала Ірина Геращенко.

«Маю додати, що мені також соромно за Сергія. За постійну агресію, за нетерпимість до іншої думки. Я точно ні з ким не маю узгоджувати тексти своїх постів на фб, друже Сергію. І мені соромно за цю непарламентську лексику», - зазначила вона. - «Це вже не вперше, коли Сергій вимагає від мене внести корективи в мої пости на моїй приватній сторінці в фб. Сергію, друже, ти депутат, а не мій редактор. І да, в нас - свобода слова і висловлювань): Навіть після зняття недоторканості».  

Також у пості Ірина Геращенко додала: «Да, чекаю від єврооптимістів і єврооптимісток засудження цієі лексики, вони ж в нас видатні моралізатори. Особливо від високоморальної Альони Шкрум хочеться почути засудження " х...ні", можна пост написати на УП. Чи Сергію можна лаятися на колежанку? РS. Вибачення від самого Сергія також сприйму, вважаю, це буде конструктивно і правильно».