В Києві правоохоронці знайшли сховок зі зброєю, вибухівкою та боєприпасами. Схрон було викрито в результаті слідчих дій поліції та СБУ.

Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції – начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін, повідомляє прес-служба поліції.

"Обшуки ще тривають. Наголошую, що це – не останній крок Служби безпеки і Національної поліції, спрямований на недопущення заходів з дестабілізації ситуації в державі", – зазначив Аброськін.

Він наголосив, що після проведення всіх необхідних експертиз особа, яка організувала сховок, буде притягнута до кримінальної відповідальності.

У свою чергу заступник голови СБУ Віктор Кононенко зазначив, що вилучені предмети могли бути використані під час сьогоднішніх подій біля Верховної Ради, а також для дестабілізації ситуації в державі та провокування сутичок, які могли мати негативні наслідки.

"Ми чітко розуміємо, хто зробив цю "закладку" і хто мав намір придбати спецзасоби. Я вважаю, що в рамках кримінального провадження ці особи будуть ідентифіковані і їх вина буде доведена", – запевнив Кононенко.