Прес-секретар голови Волинської ОДА Володимира Гунчика Світлана Головачук заходилась розповідати дивний анекдот, розповідаючи в соцмережі про пікет Волинської ОДА, який відбувся вчора пізно ввечері.

Про це повідомляють "Волинські Новини" з посиланням на Фейсбук сторінку Світлани Головачук.

Надвечір 19 жовтня через сутички на мітингу за реформи в Києві небайдужі волиняни зібралися біля приміщення Волинської ОДА. Близько трьох десятків активістів зазначили, що зробили це для того, аби дати чіткий посил владі про те, що не варто допускати силового сценарію розправи над мітингарями.

З часом до активістів на розмову прибув голова ГУ НП у Волинській області Петро Шпига та очільник Волинської ОДА Володимир Гунчик. А на ранок, після того як активісти поспілкувались з керівництвом та розійшлися, Світлана Головачук залишила дивне за змістом повідомлення в соцмережі. Публікуємо його без змін.

Чи збігається позиція голови ОДА Володимира Гунчика з позицією чиновниці, яка виконує функції його прес-секретаря - невідомо. Адже окрім спілкування з активістами вчора ввечері, офіційний заяв з приводу пікету очільник ОДА поки не робив.