Вітчим Олени Зайцевої, яка перебувала за кермом Lexus, що влетів у натовп людей на вулиці Сумській в центрі Харкова 18 жовтня, запевнив, що його падчерка ніколи раніше не порушувала ПДР, - повідомляє ТСН.

Про це харківський бізнесмен, президент ТОВ "Група - Тайфун", а також голова правління і гендиректор ПРАТ "ВТП "Укренергочормет" Василь Зайцев розповів у коментарі порталу KHARKIV Today.

"Вона два роки водить машину, і за цей час жодних порушень у неї не було. Це моя машина, вона п'ять років тому була взята в кредит, який ми виплатили", - наголосив він.

За його словами, 20-річна дівчина була тверезою і їхала разом із подругою.

"У нашій родині велике горе. Дитина добу не їсть. Нам досі не дали поспілкуватися, її одразу закрили в СІЗО", - розповів Зайцев.

На думку чоловіка, провини його падчерки у кривавій ДТП, в якій загинули 5 людей, немає, адже "її просто кинуло".

"Її вдарили, розумієте. Машина вщент. Її просто кинуло. Ну як Touareg їхав... незрозуміло, як він її так вдарив", - додав бізнесмен.

Нагадаємо, раніше нардеп Борислав Береза оприлюднив на своїй сторінці у соцмережі витяг з облікових баз даних, згідно з якими від початку минулого року Зайцева шість разів порушила ПДР і щоразу відкуповувалась штрафами.

До того ж волонтери виклали відео, на якому видно, як схожий Lexus RX 350 із тими самими номерними знаками, що збив групу пішоходів у Харкові, раніше їздив на червоне світло. Відео порушення правил дорожнього руху позашляховика було завантажено на Youtube у грудні 2016 року.

Нагадаємо, у центрі Харкова вчора, 18 жовтня, сталася жахлива аварія. Після зіткнення двох авто на перехресті одне з них вилетіло на узбіччя в натовп людей - п'ятеро осіб загинули на місці, ще шістьох доправили до лікарень із травмами.