У Нововолинському електромеханічному коледжі завуч побив викладача з захисту Вітчизни.

Про це «Радару» стало відомо з власних джерел.

Подія трапилася вчора, 20 жовтня, між 15-ю і 16-ю годинами. Завуч побив викладача із захисту Вітчизни на грунті особистої неприязні чи інших мотивів. Хоча у колективі подейкують, що конфлікт між ними виник давно.

На місці подіїі працювали медики, які констатували у потерпілого  струс мозку та забої.

Хоча поліція заявляє, що побиття як такого не було, а був лише словесний побутовий конфлікт та шарпанина.

У коментарях під резонансною новиною почала з’являтися дописи людей, одні з яких підтримують потерпілого викладача, інші - звинуваченого завуча:

«Ви б знали дійсно, що витворяє цей молодий завуч!
прискіпується до більшості викладачів (думає, що він не віть хто).
стосовно даної ситуації, то був і словесний конфлікт і шарпанина (де той міг і вдарити старшу людину).
викладач передпенсійного віку і виховав не одне покоління студентів, а завуч вискочка, який хоче лише проявити свої амбіції.
конфлікт дійсно у них давно і завуч хоче будь-якою ціною вигнати даного викладача, навіть студентів підговорює, щоб ті писали на того різного роду наклепи»

«Не знаю що був за конфлікт, але скажу хто такий Супронюк. За період мого навчання з 1999 по 2003 був, на мою думку, перший хабарник разом із Жаровим. Якщо не принесе йому то казав ти попав під “ковпак Мюллера” і ставив двійки хоч писали і відповідали на відмінно. Це було до тої пори поки не буде хабара, а коли приносили то можна навіть не ходити були гарні оцінки. От так. Можливо завуч і дав по заслугам»