Волинський окружний адміністративний суд поновив на посаді скандального поліцейського Олександра Волошина.

Про це йдеться у постанові суду від 4 жовтня, - повідомляє V24.

Нагадаємо, що Олександр Волошин, будучи заступником начальника управління захисту економіки ДЗЕ Головного управління Національної поліції у Рівненській області, став відомим у лютому 2016 року.

Саме тоді його затримали у Луцьку за хуліганство. Він поводився зухвало і стверджував, що всім «пі…ц». Зрештою суд відпустив чоловіка.

Вдруге Олександра Волошина затримали у Луцьку в квітні – він брав участь у бійці біля бару «Оболонь». У травні Луцький міськрайонний суд визнав його винним у хуліганстві та непокорі поліції.

Як відомо, Олександр Волошин не пройшов переатестацію, відтак «вилетів» з лав правоохоронців. 

У рішенні суду йдеться про те, що членами атестаційної комісії були представники громадськості, щодо яких відсутні відомості про їх репутацію, вік, освіту, професійні та моральні якості, а відтак і про здатність об'єктивно та з професійної точки зору оцінити службову діяльність поліцейських.

Окрім того, Олександр Волошин перебував на стаціонарному лікуванні в ЦМЛ м.Рівне, тому «протиправно був позбавлений права взяти участь у засіданні атестаційної комісії та проходженні співбесіди з її членами».

Тож суд визнав рішення Центральної атестаційної комісії протиправним і поновив Олександра Волошина на посаді заступника начальника управління захисту економіки у Рівненській області.