Екс-міліціонер, полковник Михайло Ільницький, який оспорює постанову міського суду про штраф за водіння у нетверезому стані і звинувачує патрульних у перевищенні повноважень при затриманні, прокоментував конфлікт з патрульною Михайло Ільницький, - повідомляє сайт Тримай курс

Михайло Ільницький заявив, що "журналісти про нього пишуть на замовлення".

"Можливо, це Авакова замовлення, можливо – ще вище. Я не знаю, я буду розбиратися, я надіюся, що мені Господь Бог поможе", - заявив Ільницький.

Довести свою правоту Ільницький пообіцяв у п’ятницю, 27 жовтня, після судового засідання на прес-конференції.

"У нас абсолютно ніякої реформи не відбувається, у нас її немає, я як колишній працівник, як людина, яка має величезний досвід, працюючи у Прикарпатському університеті ім. В. Стефаника, викладаючи і навчаючи юристів, працюючи сьогодні як громадський діяч, як голова політичної партії "Громада і закон", заявляю, що змушений сьогодні діяти трошки по-іншому", - прокоментував Ільницький скаргу на патрульного Леоніда Гончарука.

На запитання журналістів, чи справді в прокуратурі працює його брат, Ільницький відповів:

"Те, що в мене працює брат рідний, то працює. Раді Бога... Він працює чесно, добросовісно. Він один з найкращих працівників по розкриттю злочинів".

До слова, його брат  – Микола Ільницький працює начальником відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури області.

Екс-міліціонер також зазначив, що з правоохоронних органів звільнився 10 років тому, вирішив займатися громадською діяльністю, і обурюється, що владу "взяли не ті люди, що стояли на Майдані".

Нагадаємо, сьогодні Ільницький поскаржився в суді на політичні переслідування.