Сьогодні в рамках робочої поїздки до Маневицького району народний депутат Ірина Констанкевич відвідала Колківську районну лікарню аби разом із медиками вирішити нагальні проблеми медичного закладу. Першим питанням на порядку денному стало можливе закриття лікарні в рамках медичної реформи.

«Лікарня буде функціонувати допоки тут будуть пацієнти та належне медичне обладнання. Кожна людина, яка до вас звертається хоче зробити аналіз крові, пройти УЗД та інші процедури. Цього року я залучила на округ 27 мільйонів гривень, велика частка яких пішла на лікарні, адже на цьому перехідному етапі найперше потрібно підтримати медичні установи. До мене зверталися Цуманська лікарня, Любешівська, Камінь-Каширська. Але я хочу сказати, що мені, як народному депутату найважче працювати у Маневицькому районі, адже доводиться зустрічатися з великим опором влади», - зауважила Ірина Констанкевич.

Народний депутат переконує, що місцева райдержадміністрація свідомо саботує освоєння державних субвенцій. Це неабияк обурило місцевих медиків, які переконані, що колківську лікарню потрібно зберегти за будь-яку ціну.

ПЕТРО СОСНИЦЬКИЙ