У мережі оприлюднили відео на якому зафіксовано побиття журналістів під час штурму спецпризначенцями будівлі Святошинського суду Києва, - повідомляє Інформатор.

Відзначимо, що спочатку правоохоронці не чіпали журналіста і той спокійно продовжував зйомку, однак у самому розпалі операції на кореспондента напав один із співробітників поліції, після цього зйомка переривається.

Як вже повідомлялося, під час штурму кореспондента Громадського не лише побили, а й розбили його камеру, також були затримані журналісти агентства УНІАН.

Нагадаємо, все почалося вчорашнім вечором, коли Святошинський районний суд переніс слухання справи комбата ОУН Миколи Коханівського, після чого незадоволені таким рішенням представники громадськості не дозволяли правоохоронцям вивезти його до ізолятора, називаючи такі дії незаконними.

Самого комбата затримали 21 жовтня поблизу станції метро «Академмістечко», після сутички з учасником АТО Русланом Качмалою, коли комбату довелося захищатися за допомогою травматичного пістолета.

Зазначимо, народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий назвав ситуацію з Коханівським “спецоперацією Віктора Медведчука”.