Як повідомляє Depo.Львів, прокуратура Волинської області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про порушення 39-річним водієм тролейбуса в Луцьку правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть 82-річної пасажирки.

В обідню пору 23 вересня 2017 року чоловік, керуючи тролейбусом, рухався проспектом Волі у місті Луцьку. На зупинці громадського транспорту "На вимогу, Київський майдан" він зупинив тролейбус, здійснив висадку-посадку пасажирів і мав намір продовжувати рух.

Проте перед початком руху водій не переконався, що всі бажаючі пасажири вийшли, та зачинив двері, затиснувши лікоть жінки похилого віку, яка виходила з тролейбуса.

Тролейбус рушив, жінка впала на проїжджу частину дороги під його заднє праве колесо й отримала тілесні ушкодження, від яких померла.

Водія, який своєї вини у тому, що сталося, не визнав, обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, й невдовзі він постане перед судом, котрий обере для нього міру покарання.