На виборах голів та депутатів до об’єднаних територіальних громад, які відбудуться 29 жовтня, Волинський УКРОП вестиме паралельний підрахунок голосів, інформує прес-служба Волинського УКРОПу.

Нагадаємо, на Волині вибори –у 19 ОТГ: Боратинській та Городищенській (Луцький район), Іваничівській, Колківській (Маневицький район), Любешівській, Цуманській та Жидичинській (Ківерцівський район), Копачівській (Рожищенський район), Дубечненській, Смідинській та Сереховичівській (Старовижівський район), Зарічанській та Оваднівській (Володимир-Волинський район), Любомльській міській ОТГ, Рівненській та Головненській (Любомльський район), Турійській та Луківській ОТГ (Турійський район), Велимчанській (Ратнівський район).

За даними Волинського представництва Громадянської мережі ОПОРА, загалом ТВК зареєстрували 2084 кандидати у депутати до відповідних рад та 68 кандидатів на посади голів ОТГ. Загалом же оберуть 422 депутати. Участь у виборах беруть 14 політичних партій.

Дані щодо явки виборців та результатів голосування розміщуватимуться на офіційній сторінці Волинського УКРОПу у соцмережі Facebook «УКРОП ВОЛИНЬ».

Зауважимо, що цього дня голів та депутатів обиратимуть у 201 ОТГ в Україні.