У родині прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з’явився новий дорогий автомобіль. Дружина глави уряду наприкінці вересня стала щасливою власницею позашляховика Mercedes GLE 350D. Про це повідомляє UA 1 з посиланням на CarDiagram.

Згідно із випискою з реєстру Міністерства внутрішніх справ, люксовий німецький позашляховик був зареєстрований на Олену Гройсман 27 вересня. Автівка має 3-літровий дизельний мотор потужністю 258 кінських сил. Максимальна швидкість машини у зазначеній комплектації – 225 кілометрів на годину. У офіційних дилерів Mercedes в Україні таке авто коштує близько 2 млн гривень. Зауважимо, що новопридбане авто ще не внесено до декларації Гройсмана.

Стосовно транспортних засобів, то там лише згадується інший позашляховик дружини прем’єра – Volkswagen Touareg 2011 року випуску, який коштує трохи більше 800 тис. гривень. Сам глава уряду раніше володів ще більш дорогою автівкою – британським Range Rover. Це найдорожча модель у лінійці Land Rover, ціни на яку в Україні стартують із 3,5 млн гривень. Однак ще торік Гройсман продав цей позашляховик і сьогодні офіційно прем’єр не має у власності жодного автомобіля. Весь сімейний транспорт значиться за його дружиною.