Позафракційний нардеп Володимир Парасюк закликав скасувати в Україні мажоритарну систему, тому що влада перенаправляэ бюджетні кошти на фінансування проектів в округах лояльних мажоритарників,  - повідомляє Гордон.

Позафракційний нардеп Володимир Парасюк заявив, що Кабмін не виділяє кошти на проекти в його виборчому окрузі через його політичні позиції. Про це нардеп написав в Facebook.

"Чому одним мажоритарникам дають кошти на округи, а іншим - ні? Тому що одні голосують за бюджет і за все, що їм скажуть, а інші - ні. Потім за гроші платників податків зроблять трохи "добра"- і все. "Я - прекрасний депутат, я вам штори в школі поміняв", - зазначив він.

За словами Парасюка, у Львівській області реалізацію деяких проектів блокує обдержадміністрація, щоб передати ці кошти на округи лояльних до влади нардепів.

"У нас на Львівщині взагалі по деяких районах ОДА блокує виконання робіт, щоб потім залишок неосвоєних коштів розпорядженням Кабміну перенаправити на округи любителів шоколадної дупи. Тому я - за зміну виборчого законодавства. Тому що мажоритарка - це маніпуляція, зло і прірва", - підкреслив він.

За словами нардепа, в цьому році він направив до Кабміну проектів більш ніж на 10 млн грн.

"Я знаю, що ніяких коштів на ці проекти не буде, так само, як і за всі три роки нічого не було. Щоб все змінилося, треба виконувати їх умови і лояльно ставитися до їх корупції. Але знаєте, мене люди вибирали, щоб я щось змінив в країні, а не для того, щоб я продавав свою гідність і торгував совістю", - заявив Парасюк.