Приватні підприємці розповідають, що з'явилися перші “щасливі” наслідки так званої “Пенсійної реформи”.

Про це повідомляє "uainfo".

Люди, які приходять влаштовуватися на роботу, запитують: а скільки ви будете платити за мене податків? Підприємець відповідає, наприклад, 1500 гривень. І тоді кандидат на робоче місце пропонує: а давайте, платіть мені із цих податків 800, а вам залишиться 700 і не треба офіційного оформлення.

Це пропонують люди, яким зараз до 45 років. Люди прорахували, що до пенсіі якщо і зможуть дожити, то розмір її буде мізерний. Отакі взаємовигідні пропозиціі йдуть.

“І зауважте, не від ворога держави – підприємця, а від простих людей. І якщо бізнес з народом порозуміється, то спайка буде залізна, вони стоятимуть один за одного насмерть. І, між іншим, це тішить.

Народ починає розуміти, що работодавці середнього і малого бізнесу – такі ж жертви влади, як і наймані робітники”, – пише Олексій Ляшенко.

Нагадаємо, нова пенсійна реформа, яку запровадили в Україні з подачі Кабміну,виявилася більш м’якою до жінок.

Нагадаємо,  віце-прем’єр-міністр Павло Розенко заявляв, що у випадку ухвалення ВР в цілому пенсійної реформи в середині жовтня, осучаснення пенсій відбудеться заднім числом, тобто з 1 жовтня. Він запевнив, що існують всі необхідні механізми у пенсійному фонді.

Додамо, Микола Шамбір повідомляв, що українці зможуть самі вибирати, коли їм виходити на пенсію, а її розмір буде залежати від особистого вибору кожної людини. Важливим елементом буде страховий (трудовий) стаж.