Політична партія УКРОП отримала впевнену перемогу на Волині та здобула четверте місце серед партій на виборах депутатів та голів сільських, селищних і міських рад об’єднаних територіальних громад, які відбулися 29 жовтня.

Про це свідчать результати опрацювання 92% протоколів, пише УНІАН

Зокрема, за попередніми підрахунками, політична сила провела 282 депутати у 21 області України. Таким чином, рівень підтримки партії та її представників становить 9,5%.

Найбільшу підтримку партія здобула на Волині. Зокрема, від УКРОПу до місцевих рад увійшло 123 депутати. Найбільше у Зарічанській ОТГ – 14, Іваничівській та Копачівській по 12 депутатів, Головненській – 10, Дубечненській та Цуманській по 9 депутатів від УКРОПу.

Зокрема, у Боратинській ОТГ перемогу здобув Сергій Яручик, у Іваничівській ОТГ – Федір Войтюк, у Головненській – Микола Демидюк. У Велимченській ОТГ перемогла Анастасія Павлович, у Жидичинській – Галина Матвіюк, у Смідинській Оксана Піцик.


Ігор Пальонка здобув впевнену перемогу у Зарічненській ОТГ. У Копачівській ОТГ переміг Олександр Совтис, в Оваднівській ОТГ – Сергій Панасевич, у Цуманській ОТГ – Анатолій Дорошук, у Луківській ОТГ перемогу здобув Анатолій Климук.

У Дніпропетровській області перемогу здобули 42 укропівці. Водночас в ОТГ на Львівщині, за попередніми підрахунками, перемогли 24 кандидати від УКРОПу, у Полтавській області – 15, у Івано-Франківській – 15.

«Наша команда системно працювала на цю перемогу. Незважаючи на шалений тиск влади, кандидати від УКРОПу перемогли у громадах від Луганщини до Закарпаття, посіли перші місця за кількістю партійних депутатів на Волині, Дніпропетровщині, Львівщині, Полтавщині. УКРОП упевнено йде до перемоги над існуючою Системою, яку, на жаль, не зміг до кінця зламати жоден Майдан. Саме ці показники є дійсною соціологією та свідченням реальної підтримки українців!» – підкреслив голова політради УКРОПу, народний депутат Тарас Батенко.

 На думку голови Волинської обласної регіональної парторганізації політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП» Вячеслава Рубльова, така перемога свідчить про те, що від УКРОПу балотуються ті люди, яким довіряють волиняни, пише прес-служба волинського УКРОПу.