Луцький ЦНАП матиме ще одне відділення, ним стане орган реєстрації цивільних станів, що на проспекті Соборності. В одному приміщенні будуть працівники всіх соціальних служб міста.

У приміщенні РАЦСУ зовсім скоро з’являться нові служби, там запрацює нова філія ЦНАПУ, також буде створений центр надання соціальних послуг, лучани зможуть отримати консультації з питань пільг та субсидій. У міськраді запевняють, що не розформовуватимуть нинішні структури, а до центру кожна структура має дати працівника, який вестиме роботу з громадянами. Під час оперативної наради у Луцькій міській раді стало відомо, що над проектом працюватиме робоча група, саме таку ініціативу виніс на обговорення депутат Луцькради Ігор Поліщук.

«В приміщенні луцького РАЦСУ буде ще одне відділення ЦНАПУ, а також інтегрований центр соціальних послуг, одним словом зайшовши туди людина зможе отримати всі необхідні соціальні послуги», - наголосив Ігор Поліщук.

Приводом для створення ще одного центру надання адміністративних послуг стало те, що ЦНАП на вулиці ЛЕСІ Українки перевантажений. В новій філії, яку обіцяють у мерії не буде черг, а розташування обрали в приміщенні, що на проспекті Соборності, спальному районі, куди їздить чимало маршруток, а лучани схвально реагують на ініціативу міської ради.

Луцький ЦНАП вважають одним з найпотужніших в Україні, щодня сюди звертається більше тисячі людей, хоча містянам подекуди доводиться їздити з одного кінця міста в інший, щоб вирішити свої проблеми. У міській раді сподіваються, що проблема зникне з появою центру надання соціальних послуг