Ні похмура погода, ні холод, не стали на заваді зустрічі працівників служби порятунку «101» із малятами луцького дошкільного навчального закладу «Веселка». Веселими посмішками малята зустрічали рятувальників з нетерпінням чекаючи на цю зустріч, адже їм обіцяли показати надзвичайний мультик «Сірники - не іграшка, вогонь - не забава!».
Нагадаємо, що такі зустрічі для пожежників носять постійний характер, а в рамках проведення тижня безпеки, працівники ДСН розповіли малюкам, що треба робити, аби не трапилося вогняне лихо, а для того аби дошкільнята добре засвоїли матеріал продемонстрували незвичайний мультфільм про дівчаток, які не слухали порад дорослих та запалили сірники.

По завершенню перегляду малюкам показали як поводитися у випадку, якщо все ж таки пожежі уникнути не вдалося. Разом вивчали номери служб екстреного реагування та роздали листівки і календарики з інформацією застережного характеру, порадами фахівців, як діяти в екстремальних ситуаціях.
В свою чергу, персоналл садочка пройшов інструктаж з питань пожежної безпеки. Рятувальники роз’яснили основні вимоги до забезпечення протипожежного стану дошкільного навчального закладу, нагадали про належні умови зберігання та користування вогнегасниками, наявними у дошкільному закладі, обговорили недоліки, які зафіксовані у ході перевірки та шляхи їх усунення. «Якщо ж все таки виникла пожежа то необхідно якнайшвидше організувати евакуацію дітей та викликати співробітників ДСНС за номером телефону «101», а також до приїзду рятувальників організувати роботу добровільної пожежної дружини», - наголосили вогнеборці.