Юлія Вусенко у боротьбі за владу у Луцьку дестабілізує ситуацію у місті, діючі за вказівками вказівки Степана Івахіва, щоб дестабілізувати ситуацію у місті, - стверджує голова фракції УКРОП у міській раді, радник міського голови Ігор Поліщук.

Про це йшлося під час 33-ї позачергової сесії Луцької міськради 2 листопада, пишуть Волинські Новини.

Як зазначив Ігор Поліщук під час розгляду питання про поновлення Юлії Вусенко на посаді секретаря міськради, йому стало соромно за сьогоднішні нестримані виступи екс-секретаря міськради та депутата Миколи Федіка. Та порадив Вусенко вийти в місто і почути, що про неї думають лучани та як ставляться до її непереборного рвіння до влади. Також, з його слів, дивно, що такі люди, як Павло Данильчук, який не має юридичної освіти, трактують законодавство.

Ігор Поліщук повідомив, що завданням Юлії Вусенко є зведення нанівець роботи міськради, а ті люди, які смикають її за ниточки, хочуть дограбувати «Луцьктепло», «Луцькводоканал», ЛПЕ, тому що їм нецікаво щось створювати. Не секрет, мовляв, що Вусенко – на роботі в Степана Івахіва, і все, що вона робить, це його вказівки.

Депутата нагадав, як працює молочний бізнес Івахіва: спочатку його підприємства ставили найвищу закупівельну ціну молока і решта заводів занепадала. Ці заводи потім викуповували за безцінь і продавали на металолом, а в людей, яким ніде більше здавати молоко, його скуповували за безцінь.

Те ж саме, зі слів Ігоря Поліщука, керівники Вусенко мають на меті зробити з Луцьком.