Юлія Вусенко може отримати 120  тисяч гривень з бюджету міста, за той час коли вона не виконувала обов’язків секретаря Луцької міськради.

Про це йшлося під час позачергової сесії Луцької міськради 2 листопада, пишуть Волинські Новини.

Депутат Сергій Була зауважив, що якщо поновити Юлію Вусенко на посаді з березня, то вона отримає заробітну плату за півроку, тобто за той час, коли вона фактично не працювала і не здійснювала ніякої роботи. Депутат наголосив, що Вусенко бореться за гроші, які хоче «викачати» з міського бюджету.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт відповів, що у кулуарах розповідають, що Вусенко відстоюює у судах свою позицію лише для того, щоб отримувати щомісячну зарплату, боротьба дає їй нормальні гроші. Оскільки зарплата секретаря становить 20 тисяч на місяць плюс нарахування, то Вусенко претендує на 120 тисяч гривень з міського бюджету.

Як повідомлялося раніше, лише за 2,5 місяці цього року екс-секретарю міськради Юлії Вусенко нарахували 114,886 тисячі гривень.

Зауважимо, відповідно до е-декларації за доходами 2015 року Юлія Вусенко виявилася мільйонеркою. Пояснюючи походження своїх статків вона заявила, що «середньостатистичний лучанин, який має у власності житло та автомобіль, автоматично стане таким самим мільйонером як і вона». У 2017-му, в декларації, поданій перед звільненням, Вусенко вказала 120 тисяч гривень і 28 тисяч доларів США готівки.

Нагадаємо, на сесії Луцької міськради, радник міського голови Ігор Поліщук заявив, що Вусенко діє за вказівками волинського нардепа-олігарха Степана Івахіва, чим намагається дестабілізувати ситуацію у місті.