У Володимир-Волинському міському суді 1-го листопада чергове слухання розпочалось з того, що один з обвинувачуваних бійців передав адвокату відзнаку Президента України за участь в АТО.

Про це повідомляє «БУГ».

Як розповів екс-боєць Василь Соя, відзнаку отримав 14 жовтня 2017 року.

“Чудні справи твої ….. Судять і нагороджують одночасно. Бійця 51 бригади, Василя Сою, мобілізованого 1хвилі, одного з 22 бійців, яких три роки військова прокуратура намагається “засудити”, Указом Президента нагороджено відзнакою за тіж дії, за які судять((( Це все, що треба знати про цей суд… дурдом,” – прокоментував адвокат Василь Нагорний на сторінці у Фейсбук.

Нагадаємо, що вже понад 2,5 роки триває судове слухання, в якому хлопців судять за те вийшли з оточення. Бійці 51 бригади в липні 2014 року, після 10 днів оточення, 10 днів обстрілів із “Градів” та мінометів, коли була розбита вся техніка, не дочекавшись прийняття рішень командування, самі виходили з оточення та потрапили в полон та були вивезені на територію Росії.

Загалом у судді мають допитати 18 осіб зі сторони обвинувачення. Наступне судове засідання призначено на 11-ту годину 22-го листопада.