В рамках позову Нововолинської міської ради до товариства з обмеженою відповідальністю «Круп’яний двір» за втручання місцевої прокуратури Господарський суд Волинської області задовольнив позов в інтересах держави та стягнув понад 130 тис. грн. збитків, завданих самовільним використанням земельної ділянки. 

Як повідомлялося раніше, прокурори Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури, вивчивши стан дотримання вимог земельного законодавства щодо оформлення правовстановлюючих документів на земельні ділянки, розташовані під будівлями підприємств міста Нововолинська, з'ясували, що ТзОВ «»Крупяний двір» із серпня 2005 року самовільно використовує земельну ділянку під придбаним у власність овочесховищем, і не платить за користування землею.

Таким чином підприємство завдало територіальній громаді Нововолинська збитків на понад 130 тис. грн.

Попри вимоги Нововолинської міської ради товариство не вважало за потрібне у встановлений строк не заплатило за користування земельною ділянкою, тому в ситуацію втрутилася прокуратура, яка й домоглася стягнення із підприємства усієї суми заподіяних громаді збитків.