Під час сесії Луцької міськради депутат Євгеній Ткачук заявив, що Юлія Вусенко ладна з’їсти прапорець «Самопомочі» заради влади та зарплатні.

Про це він сказав під час 33-ї позачергової сесії Луцької міськради 2 листопада, повідомляють «Волинські Новини».

Депутат Євгеній Ткачук нагадав, що у березні Юлія Вусенко та її однопартійці кричали про те, що міськрада затягує проведення виборів мера міста, але попри те, що комітет Верховної Ради пропонував призначити вибори на 23 вересня, тепер «здулися ті, хто так верещали». Також він нагадав, що раніше у БПП говорили про те, що готові до переобрання усіх депутатів, але тепер «поздувалися та як щурі повтікали з залу».

Депутат стверджував, що у Луцьку члени БПП зрадили президента, тому що «злизалися» з «Самопоміччю» у той час, коли Садовий поливає президента брудом. Євгеній Ткачук розповів, що після того, як він повідомив про те, як вийшов з БПП, у голови обласного осередку була істерика. Свої слова Ткачук готовий підтвердити на поліграфі.

З його слів, опоненти чомусь мовчать про те, що потужна машина хотіла показати, що Луцьк припинив розвиватися, нізвідки виникла фірма «Тепелен», яка хотіла відібрати у міського бюджету 28 мільйонів гривень і зірвати опалювальний сезон у місті, але це у них не вийшло.

«Ми не дали цій зграї розграбувати місто», - зазначив Євгеній Ткачук.

З його слів, Вусенко «з’їсть свій прапорець «Самопомочі», так їй хочеться влади та солодкої зарплати». Він пожартував, що Вусенко варто сказати, скільки їй потрібно грошей для того, щоб вона назавжди виселилася з Луцька.