Останій раз ви авторизувались через "%social%"

Скандал у Кривому Розі: водій маршрутки назвав посвідчення ветерана АТО "фігнею"

четвер, 02.11.17  23:08
Скандал у Кривому Розі: водій маршрутки назвав посвідчення ветерана АТО
Володимир Янович – ветеран оборони Донецького аеропорту, а після демобілізації ще два роки працював у патрульній поліції

У Кривому Розі спричинилась сварка в маршрутці – через посвідчення учасника бойових дій. Це сталося, коли захисник Донецького аеропорту Володимир Янович хотів скористатися правом на пільговий проїзд у громадському транспорті. Що було далі – ветеран бойових дій зняв на свій мобільний телефон. Подробиці в репортажі "5 каналу".

34-річний Володимир Янович служив на Донбасі майже рік. Довелося захищати Донецький аеропорт. Після демобілізації два роки працював у патрульній поліції. Учасником скандалу став випадково. Згадує: "Дістаю і показую водієві своє посвідчення учасника бойових дій. Ну, водій сказав щось типу "заберіть фігню".

Володимир образився на водія і вийшов із маршрутки, а відео сварки – виклав в інтернет. Інформація миттєво поширилася соцмережами і обурила містян. Ветерани АТО кажуть – втомилися терпіти образи від перевізників. "Такі люди, нелюди, вони повинні бути покарані. Тому що сказати учаснику бойових дії, заслуженому ветерану, який повернувся додому з війни живий… Сказати такі речі, це просто наскільки принизливо!", – обурюється голова координаційного центру допомоги бійцям АТО Кривого Рогу Вікторія Самойленко.

Водій маршрутки Андрій Клочков запевняє – щиро кається у своїй поведінці. Свій вчинок називає ганебним, але виправдовує його втомою: "Хочу принести вибачення за те, що трапилося. За те, що я образив всіх хлопців, які там. Я щиро про це шкодую. Я не вважаю, що це фігня, я вважаю, що це посвідчення, які хлопці там заробили і заслужили. І ми їх возимо, і ніколи не було ніяких проблем. Вчора просто був якийсь зрив".

Представники компанії-перевізника вважають таку поведінку водія неприпустимою. Проте звільняти його через скандальний вчинок не планують. "Покараємо його, якщо буде вина в його діях. Ну і я думаю, що це, в принципі, людські відносини. Знайдемо компромісне рішення, яке задовольнить обидві сторони", – заспокоює начальник відділу експлуатації компанії В'ячеслав Малюта.

Поки що водія відсторонили від роботи на тиждень. Власник маршрутки каже, що хоче, аби цей скандал став уроком для інших перевізників.

Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter

Коментарі

    коментарів немає
Коментар буде опубліковано після модерації
×публікації по часу :