Спершу видурив понад півмільйона доларів у американського друга, а потім отримав п’ять років тяганини по судах. Обвинувачений перерізав собі вени просто в приміщенні суду.

Судова тяганина триває ще з 2012 року, саме тоді американець українського походження Віктор Литовченко повернувся на Батьківщину, чоловік хотів перевірити, як проходить будівництво приміщень, яке він доручив українському другу. У передмісті Луцька мали звести житловий будинок, склади для гуманітарної продукції та реабілітаційний центр для нарко- та алкохворих.

Василь Панасюк разом із сином Леонідом обіцяли Віктору Литовченку все це швидко збудувати. За словами потерпілого, він перерахував півмільйона доларів, проте, коли американець прилетів до України, то на придбаній землі стояли лише стіни виконані з бувшої у використанні цегли. Тепер обдурений благодійник п’ять років доводить, що його обвели навколо пальця.

Судове провадження уже кілька разів обійшло по колу всі інстанції і сьогодні розглядати справу вкотре мають уже в апеляції. А потерпілий налаштований рішуче.

До суду прибули усі учасники процесу разом із адвокатами та захисниками, однак неочікувано обвинувачений Василь Панасюк просто в коридорі розрізав собі вени. Чоловік відвернувся до стіни і зробив це непомітно. Те що фігурант справи заледве тримається на ногах помітили вже тоді, коли кров стала капати на землю. Охоронець судової палати оперативно надав першу допомогу,  чоловікові викликали швидку.

Вирішив обвинувачений Василь Панасюк своїм вчинком відтягти судове засідання чи у чоловіка справді не витримала нервова система та слухання такі відклали