28-29 жовтня у Вінниці проходив Чемпіонат України з фітнесу та бодібілдингу, на якому фітнес-тренер Олена Демниченко, жителька Нововолинську, дійшла до фіналу.

Про це повідомляє БУГ.

На чемпіонаті сотні чоловіків та жінок показували свої накачані м’язи та красиві тіла і змагалися за першість. Зі сторони це все може здаватися просто шоу, на якому оголені учасники всього кілька хвилин стоять на сцені та показують себе. Однак, за гарними тілами – роки роботи над собою, тяжкі тренування, строгий режим харчування та велика сила волі.

Олена Демниченко – фітнес-тренер одного з місцевих спортивних клубів Нововолинська. Дівчина уже не одноразово бере участь в подібних чемпіонатах. Вона постійно працює над своїм тілом, удосконалюється та допомагає іншим досягати успіхів та будувати гарне тіло.

Олена є членом національній федерації бодібілдингу та фітнесу України. Вже пару років живе від змагання до змагання, які проходять два рази на рік. Дуже тяжко тримати контроль. Часу, щоб «розслабитися» і дозволити собі щось зайве в харчуванні або пропустити тренування дуже мало. За чотири місяці до Чемпіонату Олена вже починає готуватися до нього. Фітнес-трененер поділилася з нами своїм життям під час підготовки.

Виступ на чемпіонаті триває всього кілька хвилин. Але до нього готуєшся практично постійно. Для виходу перед суддями потрібно мати купальник, зробити грим та макіяж. До купальнику та взуття є певні критерії. Наприклад, щоб третя частина сідниць була закритою, а платформа взуття була не більше 1 см.

Олена Демниченко посіла 6-те місце в рейтингу чемпіонату. За словами дівчини для неї важливі змагання. Це допомагає в тренерській роботі. Вважає, що можливо таким чином це може бути також і додатковою мотивацією для людей, яким вона допомагає досягнути результатів у змінах власного тіла.