Голлівудська знаменитість з українським корінням Міла Куніс розповіла про неприємний інцидент в її рідному місті - Чернівцях, які вона відвідала в серпні 2017 вперше після переїзду в США.

Про це йшла мова в її інтерв'ю журналу The Edit, повідомляє «Антикор».

Батьки Міли переїхали до Америки в 1991 році, коли дівчинці було сім років. До поїздки на батьківщину її підштовхнув чоловік, актор Ештон Катчер.

"Два місяці тому я вперше після переїзду в США вирушила в Україну. Ми якраз знімали фільм" Шпигун, який мене кинув "в Будапешті, недалеко від моєї батьківщини. Ештон запропонував мені з'їздити. Він сказав:" Ей! У тебе ж день народження! Давай! "Я ніколи не збиралася повертатися туди без своїх батьків, тому ми в терміновому порядку покликали їх в Будапешт, а звідти всі разом вирушили в Україну. Влаштували таку собі подорож на один день", - розповіла Куніс.

Незважаючи на те, що актриса дуже хотіла побачити, як змінилася її батьківщина, відчути їй цього не вдалося.

"Знаєте, була думка, що я відчуваю це місце. Але цього не сталося. Коли ми приземлилися, Ештон запитав:" Ну що? "А я йому:" Ні. Нічого. Пустота ", - відверто каже Міла.

Більш того, актрису дуже образило те, що її навіть не пустили в будинок, в якому вона жила в дитинстві.

"Ми вирушили в наш старий будинок, я постукала в двері, тому що дійсно хотіла заглянути всередину. Але нова власниця просто відповіла" Ні! ", Їй було все одно. Я сказала:" Я жила тут, коли була маленькою, мої батьки зі мною ... ", але їй було наплювати і вона навіть не відкрила нам двері. Вся ця історія була по-справжньому принизливою", - поділилася Міла.

Після цього актриса додала, що своїм будинком вважає місце, де живе її сім'я - Лос-Анджелес.