Депутат обласної ради, голова фракції УКРОП у Волинській облраді Вячеслав Рубльов переконаний, що люди бояться висуватися в депутати усіх рівнів від провладної партії.

Про це він заявив під час ток-шоу «Протилежний погляд LIVE», - повідомляє ІА Волинські новини.

Зокрема, під час обговорення виборів в об’єднаних територіальних громадах Вячеслав Рубльов наголосив, що перед виборчим процесом кандидати в депутати приховували свою партійну приналежність до партії президента.

«Партія влади спонукала людей йти на вибори самовисуванням. На них тиснули. Є люди, керівники, які хотіли йти від УКРОПу, але їх викликали на роботи, на них постійно тиснули і вони змушені були йти самовисуванням. Але попри такий тиск, від УКРОПу на вибори йшли навіть державні службовці. Я переконаний, що очолювати громади повинні люди професійні і які будуть працювати в своїх громадах. І ми їх будемо підтримувати», - переконаний політик.

Крім того, Вячеслав Рубльов додав, що незабаром головам новоутворених ОТГ, які йшли за підтримки політичної партії УКРОП будуть вручені партійні квитки.

«Тоді всі побачать скільки людей довіряє нашій партії. Тому що голови йшли з партією влади, перемагали і їх кинули сам на сам з проблемами. І вони звертаються до обласної ради, щоб депутати їм допомагали», - підкреслив Вячеслав Рубльов.