Лучани та водії обурюються станом бруківки на АЗС WOG, що на проспекті Відродження 34. Нам про це повідомив лучанин Сергій Михайлович, який завітав туди заправити авто та випити кави із гостями з Києва, що приїхали на вихідні. За словами чоловіка, який уже десять років працює далекобійником, такого жахливого явища він не бачив на жодній АЗС, хоча об'їздив усю Європу та Україну вздовж і впоперек.

«У нас склалося враження, що тут щось бомбардували і вони досі не можуть оговтатися. Але ж це не бідна африканська країна, а нафтова компанія, яка крутить мільярдами. Продаючи бензин Мустанг за космічними цінами, вони не можуть знайти пару тисяч гривень, щоб у клієнтів не відірвало на ходу колесо. Мені страшно уявити, що буде тут із настанням зими, коли вже зараз можна вступити у вирву і просто підвернути собі ногу.

 

 

Коли ми виїзджали, то у нашої компанії склалося враження, що це зроблено свідомо, щоб тут же дати роботу місцевому шиномонтажу. У одного з пасажирів в салоні машини завдяки цим «господарникам» розлилася кава! Уявляєте його емоції у бік власника АЗС? Невже ніхто досі не жалівся на цю бруківку адміністрації? Я в це не вірю.

 

Такий стан речей не додає іміджу нашому європейському місту, а власники повинні думати не тільки про свої кишені, а й про те, як їм «дякують» люди, коли їдуть по цій дорозі. Дорозі пекла. Мені соромно за них і я обурений їх ставленням до обслуговування своїх клієнтів. Нічого крім злості і матюків у їх сторону більше знайти у собі зараз не можу» - додає Сергій Михайлович.

Нагадаємо, мережа WOG належить олігархічній групі «Континіум», власники якої Степан Івахів і Сергій Лагур намагаються забрати спадщину у вдови покійного Ігоря Єремеєва.

Саме на цю АЗС, яка зареєстрована на території однієї з сільських рад Луцького району не поширюється міська заборона на продаж алкоголю після 22 години. Через це тут постійно трапляються п'яні бійки та конфлікти між любителями оковитої.