Новина про те, що народний депутат Ігор Лапін проігнорував інтереси лучан, які через можливий зрив опалювального сезону в місті ризикували залишитися без тепла, та на прохання про допомогу надіслав банальну «відписку», викликало обурення у мешканців Луцька.

У коментарях в мережі Фейсбук, користувачі досить негативно відреагували на байдуже ставлення нардепа до нагальної проблеми міста, який свого часу саме завдяки підтримці лучан потрапив до Верховної Ради.

«А ще недавно ходив в бандані по Луцьку і просив допомоги в людей...Люди повірили, проголосували..А тут така фігня», - написав Анар Агаєв.

Святослав Савич задається простим, та в той же час не дуже радісним питанням: «А що він взагалі зробив для Луцька?».

Читайте також: що відомо лучанам про свого нардепа Ігоря Лапіна

«Давно пора відізвати», - обурюється місцевий житель Yurii Protas.

Лучанин Вася Купар написав, щоб люди менше залишали коментарів до цієї новини, адже «самооборона це його ( Лапіна, - ред.) приватна структура, яка що схоче, те й зробить...хоча це тільки пусте місце лишилось від самооборони».

 

 

Народний депутат зіслався на те, що це не входить в його обов’язки, а в той же час, коли на Маневиччині незаконно видобували бурштин та зрізали ліс, Ігор Лапін та його громадське формування проявили до цієї проблеми небачений інтерес.

Очевидно, певні проблеми народного обранця значно ближчі йому по духу, аніж інтереси його виборців.