Офіцер розповів, які війська Росія кидала проти українських військових і що з ними трапилося.

Про це повідомляє "Антикор".

Російські війська на Донбасі разом з місцевими бойовиками, мусульманським спецназом, і чеченцями отримали гідну відсіч від українських військових.

Про це розповів в інтерв'ю "апостроф" Командир 46-го батальйону Збройних сил "Донбас-Україна" В'ячеслав Власенко з позивним "Філін".

Він розповів, які війська протистоять його батальйону на передовій.

"Проти нас там стоїть 3-й батальйон 1-ї бригади Першого армійського корпусу (т. Зв." ДНР ", - ред.). Їх підсилюють періодично, прибувають російські підрозділи, особливо розвіддиверсійні підрозділи та підрозділи снайперів", - розповів Власенко.

За його словами, за останній час ворог практично відвів всі свої війська, залишивши лише частину для охорони своїх позицій. Комбат вважає, що вони не планують ніяких активних дій в сторону українських військових.

"З 2016-му ми в Мар'їнці були практично п'ять місяців - і проти нас вони (противник - ред.) Кидали різні найпотужніші свої підрозділи. У тому числі, і їх елітний батальйон" Легіон ", який підпорядковується безпосередньо Захарченко, ватажкові" ДНР " .

Проти нас кидали і мусульманський спецназ, чеченці були і дагестанці. Кидали туди 331-й парашутно-десантний полк Російської Федерації - той самий, що розстрілював нас в "зеленому коридорі", коли ми виходили з Іловайська.

Ми їх всіх убили, а десантників ще й спалили. Вони дуже голосно, коли там все горіло, кричали: "Десант не здається". Наче ми збиралися їх в полон брати ... ", - сказав офіцер.

Також В'ячеслав Власенко раніше розповідав, коли Росія припинить війну з Україною. За його словами, це станеться, коли РФ стане невигідно воювати з Україною, а Київ, у свою чергу, повинен створювати для цього необхідні умови.

У свою чергу командир 5-го окремого батальйону очолюваної Дмитром Ярошем Української добровольчої армії Владислав Литвин з позивним "чорний" розповідав, як в протистоянні військам РФ його бійці "росіян били, і непогано".

Він назвав головну умову для успішних бойових дій проти російських військових.