Як на окупованих територіях боготворять померлих ватажків ДНР та ЛНР.

Про це повідомляє «Цензон.нет».

У програмі «першого республіканського каналу» вийшов сюжет у якому розповідали про чудодійні властивості ватажка бойовиків Мотороли.

«У нас в Криничній є джерело, на самому початку на в'їзді. І все життя, скільки я там живу, там була воад. Але коли прийшли українські війська, воноперестав працювати, функціонувати, можна сказати. Люди були дуже засмучені цим. Поки ми були в окупації, джерело не текло. Коли прийшов Моторола, він захотів води, він каже, принесіть мені води. Йому люди відповідають, що джерело не працює, він говорить: як не працює? Всі обернулися, і джерело дійсно почало давати воду…

Зараз в селищі Криничне знову кипить життя - працює школа, дитячий сад, відновлено виробництво, регулярно ходить транспорт, але пам'ять про ті страшні дні, коли Криничне постійно було під обстрілом українських карателів, завжди буде жити в серцях місцевих жителів»

Якщо місцеві жителі раптом не захочуть зберігати в своїх серцях пам'ять про обстріл українських карателів, то місцеві телеканали їм швидко нагадають про ці золоті дні: доблесні збройні сили молодих республік завжди можуть повторити, причому, з такою регулярністю, що не всяке серце винесе стільки приємних спогадів . Не меншу роль відіграє в житті патріотів Донбасу і пам'ять про те страшне обличчя Мотороли, яке у нього було завжди. І якщо стараннями фашистської пропаганди на території України, окупованої України, лик великого героя-визволителя, в основному, стерся з пам'яті зомбованих майдаунів (замість нього залишилася якась невиразна мавпяча пика запущеного імбецила, який за підсумком на чимось там підірвався, здається , на ліфті), то в молодих республіках Моторола висить на кожному другому плакаті, і з кожним днем він виглядає все менш тупим. У більшості випадків природну красу Арсена рятує горезвісне фото з рацією, на якому він, за чутками, защемив  ременем мошонку і був змушений зробити розумне обличчя, намагаючись зрозуміти, як же так вийшло; інші фотки Мотороли в природному середовищі існування користуються популярністю тільки на таємних зборах зоофілів.

 Однак нині за справу взялися російські художники-іконописці, і ось у них герой-визволитель виходить таким святим, що хоч винось його. І було так, що одного разу напала на селище Криничне, що в Україні, і перестало там функціонувати джерело. Ходять по селищу окупанти, курку відбирають, «млеко», на шибениці скриплять ветерани, на рекламних щитах - хлопчики, в кущах гомосеки стрекочуть не по-нашому, а води в джерелі немає, повстало джерело проти загарбників, і Криничне сама по собі в Калодец перейменувати. І прийшов тут Моторола, фашистів прогнав, і забило джерело дужче, і напився Моторола в зюзю, і каже: а принесіть мені, каже, школу. Йому люди відповідають, що школа не працює, він говорить: як не працює? Всі обернулися, і школа дійсно почала працювати. Потім Моторола захотів дитячий садок, йому люди знову відповідають: так не працює садок, ти зовсім дебіл чи що? А Моторола каже: як не працює? Всі обернулися, а садок працює. Чи не вгамовується Моторола, хочеться виробництва йому. Він каже, принесіть мені, каже, відновлене виробництво. Йому люди відповідають: яке в селі виробництво, мавпа ти тупа? А потім обернулися, а виробництво є, і таке відновлене, якого зроду не було, металобрухту багато, дроселя мідні, благоліпність. Про регулярний транспорт навіть говорити не стали - і так було ясно, що якщо обернутися, то відразу автобус під'їде на підвал там або на окопи.

 З тих пір місцеві жителі ходять не озираючись, перебіжками, тому що мало яких чудес Моторола ще загадав, перш ніж повернутися в Донецьк по воді аки посуху та в ліфті живцем на небо піднести, щоб залишити істинно віруючим головешки свої цілющі, від хвороб смертельних допомагають , і замироточили по всій Росії зоопарки, а в Ростові автомийка, і пішли чутки, що мав Моторола змолоду до «Коленкіной бл # дки» непорочні з балеринами Ляжкіною і Пяткіною, як всякий російський святий з балериною каверзи стрьомні має, і була Поклонська тому не рада, що зайвий раз, звичайно, підтверджує, але пішов Моторола в вихорі вогню, а з ним і чудеса з республік молодих, одне тільки джерело і залишилося. Вода в ньому, правда, виявилася паршива.