Сьогодні, 9 листопада, о другій половині робочого дня, очільник Волинської ОДА залишив пост, що не може залишити байдужим жодного волинянина, який, до речі, вже набрав два десятки поширень. 

У дописі популярного серед російських домогосподарок сайту «TopTitle» викладена емоційна історія про те, як чоловік показав другові білизну своєї дружини.

 «Одного разу я прийшов до свого друга, і він показав мені білизну своєї дружини...» - такими словами розпочинається запис представника Петра Порошенка на Волині.

У ніжному дописі йдеться про те, що не потрібно марнувати жодного шансу та треба що миті насолоджуватись життям.

Нагадаємо, попри те, що нещодавно Володимир Гунчик розійшовся зі своєю дружиною, з якою прожив більше двох десятків років, колеги подейкують, що його серце вже давно зайняте. Ходять чутки, що у Володимира Петровича службовий роман з однією довгоногою красунею.

Цим постом губернатор ще раз довів, що «коханню всі віки покірні», а за образом совкового, жорстокого директора автозаводу, насправді ховається маленький, чуттєвий романтик.

 З власних джерел виданню стало відомо, що в такого ліричного посту про те, що потрібно цінувати кожен момент в житті, була пов’язана з цим передісторія. Адже 9 листопада Володимир Гунчик мав зустріч в Адміністрації Президента де йому серед іншого, повідомили про його можливе звільнення з посади очільника Волинської ОДА. Можливо, саме цим і похмурою дощовою погодою обумовлений ліричний та ностальгічний настрій публікації у Фейсбуці.