Тетяна Єремеєва назвала агонією спробу інформаційної атаки на неї. Відповідний допис у Фейсбуці вдова Ігоря Єремеєва розмістила після анонсу "розслідування" від ЗМІ Степана Івахіва, який нині намагається вкрасти спадщину у вдови та дітей покійного бізнес-партнера, - повідомляє ІА Волинські новини.

"Це агонія та реакція на дії закордонної Феміди, від надання показів до якої ухилитися ніяк не вдається", - йдеться у дописі.

Тетяна Вікторівна зауважує, що втручання в життя людини, яка уже давно спочиває з Богом, та не може відповісти - це перехід людських меж дозволеного.

"Щодо анонсованої інформаційної атаки ВолиньПост, офіційно заявляю: відповідно до ст. 308 Цивільного кодексу України, фотографії, інші художні твори, на яких зображено фізичну особу, можуть бути публічно показані, відтворені, розповсюджені лише за згодою цієї особи, а в разі її смерті – за згодою осіб, визначених частиною 4 статті 303 цього Кодексу. Згідно з положеннями ч. 4 ст. 303 Цивільного кодексу України, у разі смерті фізичних осіб, така згода надається дітьми та вдовою", - пише Єремєєва.

Таким чином вдова Ігоря Єремеєєва повідомила, що забороняє використовувати будь які графічні, фото-кіно-телевідео зображення на яких присутня вона, її неповнолітня донька Софія та покійний Ігор Миронович.

"У випадку порушення дійсної заборони, я буду змушена звернутись до суду з метою захисту своїх прав. Всі офіційні листи вже надіслані", - резюмувала Тетяна Вікторівна.


Нагадаємо, скориставшись шоковим станом 85-річної матері та вдови Ігоря Єремеєва Тетяни під час підготовки до похорону, його бізнес-партнери Степан Івахів та Сергій Лагур шляхом обману роздобули свідоцтво про смерть бізнесмена й відкрили спадкоємну справу у свого «підконтрольного» нотаріуса, яка була і є довіреною особою та обслуговувала інтереси групи компаній "Континіум". Таким чином вони одержали доступ до володіння й управління корпоративними правами, тобто до управління бізнесом, а законних спадкоємців, Тетяну Єремеєву та її дітей, просто усунули.

Минулого місяця міністр юстиції Павло Петренко пообіцяв, що нотаріуси, з допомогою яких колишні бізнес-партнери Ігоря Єремеєва вкрали спадщину у його вдови та дітей, понесуть покарання.