Продовжується протистояння сім’ї загиблого нардепа Ігоря Єремеєва проти колишніх бізнес-партнерів із групи компаній «Континіум».

Ця історія стала, напевно, одним з найгучніших публічних скандалів в боротьбі за спадок: колишні "партнери" Ігоря Єремеєва, найбільш відомим бізнесом яких є продаж нафтопродуктів під брендом WOG (група "Континіум"), намагаються викинути з бізнесу спадкоємців загиблого півтора роки тому Єремеєва.

Днями, ЗМІ підконтрольні бізнес-групі «Континіум» пустили в хід брудні технології запустивши в мережу фільм «Чорна вдова», який був покликаний очорнити чесне ім’я Тетяни Єремеєвої. Однак, не так сталося як гадалося, а вийшло з точністю до навпаки. Сотні людей висловлювали підтримку родині загиблого Ігоря Єремеєва. 

,

,

Сама ж Тетяна Єремеєва навіть після відверто «чорного піару» коментує ситуацію доволі стримано.

«Так виглядає, що в нестерпному бажанні облити мене брудом, компанія «Континіум» вступила в лайно сама. 
Адже офіційно визнала, що в далекому 2015 році забрала у сім'ї Єремеєвих всі 25% акцій групи. Пояснювати свої дії, ініційованими нами судовими процесами у 2017 році, і звинувачувати ефімерними конкурентами - вже абсолютно не потрібно, та і виглядає це смішно. Всі незаконні дії відбулись відразу після смерті - у серпні 2015року... Дуже сумно спостерігати, що після втрати візіонера компанії у 2015 році, не знайшлось жодного мудрого та розумного керівника, який би не допустив опущення курсу компанії до рівня бруду. На мові бізнесу це означає, що аргументи відсутні», - написала на своїй сторінці у мережі Facebook Тетяна Єремеєва.

Нагадаємо, скориставшись шоковим станом 85-річної матері та вдови Ігоря Єремеєва Тетяни під час підготовки до похорону, його бізнес-партнери Степан Івахів та Сергій Лагур шляхом обману роздобули свідоцтво про смерть бізнесмена й відкрили спадкоємну справу у свого «підконтрольного» нотаріуса, яка була і є довіреною особою та обслуговувала інтереси групи компаній "Континіум". Таким чином вони одержали доступ до володіння й управління корпоративними правами, тобто до управління бізнесом, а законних спадкоємців, Тетяну Єремеєву та її дітей, просто усунули.