Судовий розгляд у Ковелі позову ковельчанки Інни Конащук (на фото, дружини екс-радника мера міста Юрія Конащука) до депутата Ковельської міської ради Ірини Роїк (фракція «Солідарність») про захист честі, гідності та ділової репутації знову «провалився», - повідомляє Район.Ковель.

Перше судове засідання мало відбутися 28 вересня, але того дня була сесія міської ради, а цього разу Ірина Роїк не змогла прийти до суду, бо перебуває на стаціонарному лікуванні у кардіологічному відділенні Ковельської центральної районної лікарні.

Інну Конащук захищає адвокат Єлизавета Агеєва, яка тривалий час працювала заступником голови Ковельського міськрайонного суду. Ірину Роїк представляє Галина Артюшенко, яка є секретарем громадської ради при Ковельській міській раді і нещодавно представляла інтереси депутата міськради Галини Стасюк, яка судилася з міським головою Олегом Кіндером через «кнопкодавство» на сесії.

Справу розглядає суддя Петро Бойчук. Засідання проходило у його кабінеті. Сторони заявили, що не мають відводу суду. Єлизавета Агеєва сказала, що позов треба обов’язково слухати за участю Ірини Роїк. Інна Конащук її підтримала. Такої ж думки була і Галина Артюшенко. За словами судді, йому хотілося швидше розглянути справу, але можливості такої немає через об’єктивні причини.

Отож, судове засідання головуючим перенесено на 14 годину 30 хвилин 10 січня 2018 року.