Про захист честі, гідності і ділової репутації подали позов луцькі підприємці на місцеве інтернет-видання. Власники підприємства «Луцьккондитер» вважають, що «акули пера» із сайту Волинь24 в погоні за сенсацією звели на них наклеп та очорнили і завдали репутаційних втрат їх бізнесу. Тепер статтю уважно перечитуватимуть в суді і розбиратимуться у стилістичних тонкощах подачі матеріалу, який мав би бути викривальним.

Спростувань від головного редактора Волинь24 Юрія Ричука вимагає власниця підприємства «Луцьккондитер» Тетяна Польська. Засідання Луцького міськрайонного суду у справі про захист честі, гідності і ділової репутації жінки відбулося у режимі відео конференції. Власниця підприємства звинувачує сайт у наклепах та поданні завідомо неправдивої інформації.

Співвідповідач – головний редактор видання Юрій Ричук на засідання не зявився та подав заяву про розгляд справи без його участі. Представниця відповідача із самого початку заперечила відео фіксацію та трансляцію судового процесу по телебаченню. Сторона позивача подала клопотання до суду про проведення експертизи тексту статті на наявність оціночних суджень та закликів до агресії. Цю перевірку проведуть київські експерти. Результати експертизи суд планує розглянути уже під час наступного судового засідання.