Відомі українські журналісти відреагували на рішення назвати «жінкою третього тисячоліття» Ірину Луценко.

Про це повідомляє «Антикор».

Ірина Луценко стала переможцем в категорії «Рейтинг» (Всеукраїнської премії «Жінка III тисячоліття») за захист прав і рівних можливостей чоловіків і жінок, відстоювання справедливості і прав людини в усіх сферах життя.

Крім Ірини Луценко «жінкою третього тисячоліття» стала і дружина президента Марина Порошенко.

«А я, дурень, думав, що жінки III-го тисячоліття в Україні - це жінки-солдати, які захищають Батьківщину на фронті, або волонтери, які віддають все для його забезпечення, або лікарі та медсестри АТО, які під вогнем рятують поранених бійців , або матері, ховають своїх загиблих на війні синів », - коментує український телеведучий і блогер Сергій Іванов.

"Я помилявся. Виявляється, що жінка III-го тисячоліття - це тюнінгова дружина генпрокурора у вечірній сукні. Все дуже просто. Ні, наша, вибачте, еліта ніколи не змінить своєї звички збирати блискучі іграшки, щиро вважаючи, що вона їх заслуговує », - додав він.

«Ірина Луценко стала переможцем Всеукраїнської премії« Жінка III тисячоліття .Тепер її ім'я назавжди вписане золотими літерами в почесний список, в якому вже фігурують директор ПАТ «Луганський м'ясокомбінат» Тетяна Молчанова, радник ЯнуковичаГанна Герман та інші видатні особистості. Куди посилати вітальну телеграму? », - жартує журналіст В'ячеслав Чечіло.

 «Ірина Луценко стала переможниця ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ премії« Жінка III тисячоліття . Ну, для цього хоч освіти не потрібно ... Ніякого. Тільки бабки », - погоджується журналіст Олександр Дубінський.

Нагадаємо, Ірина Луценко  обзавелась шикарною квартирою за більш, ніж півмільйона доларів.