Судові справи виснажують учасників процесів аж до того, що вони не можуть скласти докупи й кілька слів. Або ж не зв’язність мови та комунікативні здібності осіб випливають з інших причин?

Депутатка Луцької міської ради Юлія Вусенко знову позивається до міської ради. Судодове засідання проходить у Луцькому міськрайонному суді. Під час судового слухання представниця Луцької міської ради Інна Романова попросила додати до матеріалів справи заперечення позову. Адвокат Юлії Вусенко ознайомитись із запереченнями у цей же день, судячи з цікавого стану поведінки був неготовий. Пригальмована мова та характерні запахи змусили засумніватися у будь-якій здатності представника позивача взагалі брати участь у судовому процесі у цей же день.

До слова, адвокат навіть забув повідомити суд, що його клієнтка Юлія Вусенко спізнюється. Депутатка коли ж приїхала, вочевидь побачити свого захисника у «цікавому настрої» теж була не готовою. Напевно, що судові справи – це титанічна праця, яку не витримують луцькі адвокати та правоохоронці.