Веселий день студентства чимало людей продовжили вже не за партами в аудиторіях. Креативним і доступним місцем для молоді стала луцька заправка WOG. Саме сюди у нічний час їдуть лучани щоб прикупити кілька пляшок хоробрості. Про АЗС WOG, яка фактично на території міста, але зареєстрована у селі Липини. На будь-якій заправці цієї мережі у нічний час вам повідомлять, що алкоголь продадуть на іншій вулиці, а там щоночі свято. Більше того, паспорт чи будь-які документи з такою кількістю клієнтів касири навіть питати не беруться.

АЗС простора, тут чимало столів аби охочі випити оковитої могли зручно розміститися. Молодь розповідає, недільного ранку о 4 годині на полицях цього маркету можна побачити хіба безалкогольне пиво та елітний алкоголь. Коли запитуємо касира на якій підставі вночі продають алкоголь, то вона гордо вказує на ліцензію.

Така алкогольна точка стала проблемою цілого міста, на неї не мають впливу посадовці міськради, а сільському голові Липин просто вигідно погоджувати ліцензію на продаж алкоголю. Рейди муніципальної варти також не поширюються на цю АЗС, адже вона за документами в селі. Патрульна поліція також не може покарати хоч когось за масове споювання, адже поліціянти зможуть вплинути лише на конкретних покупців за умови, якщо ті порушуватимуть порядок.