Сусана Джамаладінова – унікальна співачка. Будучи уродженкою маленького киргизького міста Ош, вона прославилась в Україні і стала однією з кращих співачок нашої країни. Творчі та музичні здібності Джамали були високо оцінені на багатьох конкурсах, і шлях до слави у цієї дівчини не був довгим - завдяки завзятості, таланту і працьовитості вона завоювала любов мільйонів шанувальників. Виконавиця з'явилася на світ в 1983 році в Киргизії, в музичній сім'ї. Через кілька років Сусанна разом з батьками переїхала в Крим.

Читайте також: Джамала в костюмі нареченої вразила шанувальників (фото)

З нагоди концерту Джамали у Луцьку "Під Прицілом" підготував 10 маловідомих фактів про улюблену співачку.

1. Джамала народилася в інтернаціональній родині: її мама наполовину вірменка, предки якої – вихідці з Нагірного Карабаху, а тато – чистокровний кримський татарин. У Джамали є старша сестра Евеліна, яка зараз живе в Туреччині разом з чоловіком, громадянином цієї країни, і дітьми. 

2. Домашнє прізвисько Джамали – Зюня.

3. Джамалу можна назвати музичним вундеркіндом. Співати почала в 3 роки, а в 9 записала свій перший альбом.

4. Джамала не тільки співачка, а й актриса. У 2010 році вона знялася в телевізійній музичній комедії "Як козаки...", де її партнером, до слова, був Філіп Кіркоров. У 2013 році вона виконала головну жіночу роль у фільмі "Поводир" про Україну 30-х років. З 2016 в прокат вийде картина "Поліна", виробництво якої велося в Україні, Франції та Бельгії, а режисером виступить лауреат Берлінського кінофестивалю Оліас Барко.

5. Джамала має власний впізнаваний стиль не тільки в музиці, а й в одязі – носить яскраві хустки, оригінальні капелюшки, етнічні прикраси, сарафани. Вона часта гостя Тижнів моди в Києві і любить творчість місцевих дизайнерів.

6. У 2012 році Джамала перемогла в номінації "Натхнення" в рамках модної премії Best Fashion Awards, а через рік стала неофіційним особою італійського бренду Coccinelle в Україні. 

Читайте також: Джамала трепетно привітала сина з важливою датою

7. Джамала володіє українською, російською, кримськотатарською та англійською мовами. Сповідує іслам. В одному з інтерв'ю співачка розповідала, що в дитинстві їй була ближче релігія матері – християнство, вони з сестрою відзначали Великдень та інші християнські свята.

8. Щоб якось допомогти постраждалим в ході бойових дій на Донбасі, Джамала влаштувала аукціон і продавала свої наряди. Кошти, виручені від продажу особистих речей, співачка передала переселенцям. 

9. У Джамали є пес породи померанський шпіц на прізвисько Баду.

10.  Джамала – амбасадор збірної України на Євро-2016. На презентації нової форми команди співачка приміряла її однією з перших.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter