У Хмельницькому вчителів змушують агітувати за діючого президента Петра Порошенка на майбутніх виборах за тисячу гривень.

Читайте також: Волиняни звернулися до голови ОДА з проханням про зустріч з Порошенком у Луцьку

Про це у відео на своїй сторінці у Фейсбук розповіла Тетяна Проторченко:

"Вчителів примушують в обов'язковому порядку йти уже на чітко розподілені та визначені округи агітувати за діючого президента на майбутніх виборах. Альтернативи в цьому немає ніякої. Вони змушені йти, а потім ще й звітувати за пророблену роботу. За таку роботу вчителям будуть платити по 1000 гривень. 

У свою ж чергу, вчителі також пропонуватимуть гроші виборцям, аби ті голосували за Петра Порошенка. Такий собі мережевий маркетинг у сучасному вигляді. 

Найстрашнішим є те, що поки вчителі спілкуються, то вони висловлюють обурення, а коли розходяться, то виконують вказану роботу – агітують за президента. 

Ці люди розуміють, що це порушення закону, використання адміністративного ресурсу, що це ганебно низько і підло, але вони мовчки беруть гроші, засовують голови в це ярмо і йдуть розказувати людям, які не часто розуміються в тому, що відбувається, які довіряють вчителям, йдуть і агітують, знаючи, що і їх самих примушують. Тобто, вони, як стадо баранів, руйнують майбутнє дітей, яких потім приходять до школи і намагаються чогось навчити", – зазначає жінка.

Читайте також: "Томос-тур" з масовкою": журналіст розкритикував передвиборчий приїзд Порошенка на Волинь

Хилько Наталія: Те, що ми зараз маємо, вже є наслідком овечої поведінки вчителів та інших бюджетникв, що сидячи у виборчих комісіях виконують злочинні вказівки чиновників.

Андрій Буєвич: Це другий Янукович.

Svetlana Svobodina: это все равно ни чего не даст, за него не будут голосовать, а учителя не должны этого делать, если один учитель будет против-это плохо, а если все не пойдут и забастуют, то тогда будет толк, нельзя быть стадом баранов.

Vladimir Bidenko: Опозиціонери!!! Прийшовши до влади не полінуйтесь розігнати відомчі профспілки і на законодавчому рівні заснувати незалежні профспілки!!! Тільки так можна захистити держслужбовців від зловживань керівників та влади взагалі!

Тетяна Баленко: Запам"ятайте мій пост – будуть безбожно підтасовувати для гаранта. Вже маю достатньо інформації для того, щоб стверджувати це. І найбільший "результат" будуть давати провінції, села. Вже аванс отримали керівники сільрад – голови і секретарі (ті, хто відповідає за вибори), – коментують усі небайдужі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter