В романтичній атмосфері зі свічками за столиками встеленими пелюстками троянд зустрілися учасники фільму, працівники різноманітних ЗМІ, представники влади, бізнесмени, люди, які допомагали у створенні передачі та просто гості, які почули інтерв’ю з фундаторами нового фільму, насолодилися сольним виступом Юлі Деркач та переглянули першу передачу для сімей «Любов».

Приємною несподіванкою стало своєрідне ток-шоу з героями фільму – сім'єю Соколових. Вони розповіли, що головною проблемою через яку їхній шлюб ледь не зазнав краху  – було те, що кожен з них прагнув перш за все задоволення своїх потреб та бажань. Тільки тоді, коли сім'я Соколових довірила вирішення своїх проблем Богу та почала жити за християнськими принципами – любити безумовно та служити своєму партнеру, вони стали по-справжньому щасливі.

 

Продюсер фільму Альона Юхимчук розповіла, що «Любов» – це перший фільм із одинадцятисерійного циклу «Поговоримо про сім'ю». Переглянувши всі серії можна буде в цілому побачити як виглядає щасливий та здоровий шлюб.

 

Як повідомила «Під прицілом» прес-служба студії «Правда ПРО»  - студія,  яка працює над проектом «Поговоримо про сім'ю»,  має намір продовжити зйомки фільмів. Вона шукає продюсерів і зацікавлених людей, які готові вкласти частину своїх коштів у створення передач, щоб дати українським сім'ям надію на оновлення життя та допомогти молодим парам подолати багато подружніх проблем.

 

Фільм «Любов» ви зможете побачити на сайті www.pravdapro.org з 24 березня.