Сьогодні, 19 березня, під час прийому громадян до Луцького міського голови Миколи Романюка зі скаргою звернулися жителі будинку, що знаходиться по проспекту Волі, 8, - інформує «Під прицілом».

Як зазначають мешканці будинку, мовний центр "Соняшник" взагалі працює незаконно, адже приміщення на другому поверсі, в якому знаходиться установа є житловим і не призначене під розміщення в ньому офісів. Причина скарги полягає в тому, що, мовляв, працівники даної установи постійно роблять все можливе, щоб двері у під’їзд не зачинялись на кодовий замок аби їхні клієнти могли без перешкод потрапляти у приміщення. Мешканців не влаштовує така ситуація, адже через це у будинок можуть потрапляти зовсім сторонні люди, а постійно відчинені двері вихолоджують будинок. Згідно чинного законодавства, за словами жителів будинку, в такому випадку має бути окремий вхід для мешканців і для клієнтів даного агентства.

Крім того, мешканець будинку запевняє, що через те, що власниця агентства встановила в офісі індивідуальне опалення, у його квартирі тепер постійний холод.

Ще однією причиною звернення даних громадян стало облаштування в підвальному приміщенні цього ж таки будинку  магазину "Наш Край Експрес". Мешканці розповідають, що при реконструкції і підвалі були знесені несучі стіни та опори, і саме через це зараз у їхніх квартирах прогнулась підлога.

Міський голова пообіцяв розібратись у ситуації, що склалась.