На знак підтримки херсонських студентів рвненські студенти влаштували акцію „Міліція, досить клеїти молодь”, яких правоохоронні органи переслідують через розклеювання листівок із зображенням Президента України, на яких написано:

Від Донбасу до гірського краю,

Від Полісся тягнеться у степ…

Я країни іншої не знаю,

Президент в якій – колишній зек…

Громадська організація «Студентська свобода», з іншими молодіжними організаціями Рівного вишли на майдан Незалежності із плакатами: «Політичним репресія – ні! Свободі слова – так!», «Ми не раби!», «Свободу слова не скасувати!», «Конституція України ст. 39: Громадяни мають право вільно збиратися».

Молоді люди показали флеш-моб.

Вони роздавали перехожим ті самі листівки, що і молодь Херсону за, що їх «пов’язала» міліція.

«Таким флеш-мобом, ми хотіли показати свою солідарність із Херсонськими студентами. Показати, що ми з ними, ми їх підтримуємо і не боїмося цієї влади. Ми вимагаємо свободу слова, та свободу дій. Хочемо вільно ходити по рідному місту і вільно висловлювати власні думки», - зауважив керівник ГО «Студентська Свобода» Олександр Гомон.

Нагадаємо, 2 березня у ЗМІ з’явилась інформація про затримання двох студентів четвертого і п’ятого курсів Херсонського національного технічного університету. Їх затримали за розклеювання «антипрезидентських листівок» на вулицях міста. Саме ці листівки на думку правоохоронців «в грубій і образливій формі висміюють главу держави».