Політично близька та прихильна до луцького міського голови депутатська група "Рідне місто" може поповнити лави Партії регіонів. Надзвичайну зацікавленість у цьому проявляє її нинішній голова Євген Ткачук. Про це "Під прицілом" стало відомо з власних джерел.

Як відомо, промерську групу "Рідне місто" у стінах Луцької міськради сьогодні очолює Євген Ткачук, який є членом політичної партії "Сильна Україна". Ця різношерстна група складається з депутатів, які мають надзвичайно різноманітне політичне забарвлення та походження, але їх наразі об'єднує одне: бажання через певні мотиви підтримувати Миколу Романюка.

Після нещодавної ліквідації "Сильної України" та її злиття з Партією регіонів у Євгена Ткачука з'явилися певні амбіції, пов'язані з шансом вступити до партії влади. Сьогодні він інтенсивно та наполегливо веде переговори з Партією регіонів та з'ясовує умови своєї участі у цій політичній силі. Цілком імовірно, що мова йде про місце заступника голови Партії регіонів у Луцьку, адже політичні апетити у Євгена Ткачука немалі.

Поки що точно не зрозуміло, як себе поведе група "Рідне місто" у Луцькій міськраді, чи вступлять її члени вслід за своїм головою до партії Віктора Януковича? Також у зв'язку із ліквідацією "Сильної України" та її злиттям з Партією регіонів постає питання і про долю Миколи Романюка. Чи проявить він бажання вступити до політичної сили, яка виявилася близькою по духу до "Сильної України", від якої нинішній мер йшов на вибори?