Сьогодні, 30 березня у Луцьку провели в останню путь видатного журналіста, головного редактора обласної газети «Волинь-нова» Степана Сачука.

Помолитися за упокій його душі прийшли не лише родичі та друзі, а й колеги, журналісти, чиновники, посадовці, депутати і просто лучани – ті, хто знав і поважав Степана Дорофійовича не лише як майстра слова та пера, а й просто як хорошу людину.

30 березня, у верхньому храмі Свято-Троїцького собору митрополит Луцький та Волинський УПЦ КП Михаїл відправив Службу Божу. Відспівування за церковним уставом тривало до 12-ї години, опісля чого, всі присутні мали змогу востаннє попрощатись з новоприставленим Степаном Сачуком.

Поховали Заслуженого журналіста України на кладовищі в селі Гаразджа.

Нагадаємо, що Степан Сачук помер 28 березня у віці 74 років. Причиною смерті стало ускладнення від двосторонньої пневмонії.

Редакційний колектив інтернет-видання «Під прицілом» сумує з приводу смерті видатного українського журналіста, редактора газети «Волинь-нова» - Степана Сачука і висловлює щирі співчуття рідним та близьким. Ця втрата є тяжкою для всієї журналістської братії Волині…