Після Великодня "афганці" обіцяють вийти на безстроковий мітинг. Про це повідомляє з посиланням на прес-службу громадської організації «Ніхто, крім нас».

Влада готує прийняття закону, проти якого афганці, чорнобильці боролися півтора року. «Афганці» вийдуть на безстрокову акцію протесту, якщо парламент таки прийме закон 9127, який урізує соціальне забезпечення дітей війни та ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС.

«Нам стало відомо, що на Страсному тижні влада готує прийняття закону 9127, який урізує соціальне забезпечення дітей війни та ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, говорить керівник ромадської організації «Ніхто, крім нас» Олександр Ковальов.

«Нагадаю, що ми півтора року боремося проти цього законопроекту, - заявив Ковальов, - Ми виходили з протестами під парламент, ми захоплювали Пенсійні фонди, голодували, а деякі з нас, як донеччанин Геннадій Конопльов, платили своїм життям за те, щоб перед людьми , що поклали своє здоров'я під час ліквідації Чорнобильської аварії, держава виконувалися їхні соціальні зобов'язання.