Постійна комісія Волинської облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю 10 квітня 2012 року підтримала проект рішення "Про звернення до Верховної Ради України з вимогою про невідкладний розгляд та прийняття проекту Закону України "Про порядок імпічменту Президента України". Про це повідомляє "Під прицілом". 

Проект рішення вніс на розгляд депутат Волинської обласної ради від "Фронту Змін" Ігор Гузь. В обгрунтуванні необхідності прийняття такого рішення йдеться про те, що чинне законодавство не визначає порядок усунення Президента України з посади в порядку імпічменту, містить ряд суперечливих положень. Також автор проекту рішення посилається на особливий статус Президента в Україні, якого фактично не можна притягнути до відповідальності. 

Голова Волинської обласної організації ВО "Свобода" Анатолій Вітів під час обговорення питання наголосив, що в умовах панування авторитарного режиму Януковича в Україні цей закон набуває невідкладного значення і дозволить у випадку перемоги опозиції на виборах у Верховну Раду зупинити узурпацію влади.

Члени постійної комісії чотирма голосами "за" підтримали даний проект рішення.